Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Tandem
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Tandem

Liesbeth List en Annemarie Oster

De twee Grande Dames van de Nederlandse kleinkunst presenteren een theaterprogramma over lief, leed, vallen en opstaan, humor en hartstocht. Liesbeth List zingt enkele hoogtepunten uit haar indrukwekkende repertoire. Ze wordt begeleidt door Ton Snijders (vleugel) en Peter van Benthem (gitaar en zang). Dit alles omlijst door de korte tragi-komische verhalen van en door Annemarie Oster. Tandem is een voorstelling over ervaringen, herinneringen en observaties van twee hartsvriendinnen.

Liesbeth List is een Nederlandse chansonnière en actrice. Ze trad op in vele televisieshows, acteerde in films en tv-producties, stond vaak in het theater en genoot veel aanzien, zowel in Nederland als in het buitenland. Haar laatste voorstelling was 'Het Hemelbed' met Jos Brink. In 2001-2002 stond ze in de theaters met het jubileumprogramma "Van Shaffy tot Piaf", waarin zij terugblikte op haar 35-jarige carrière.

Annemarie Oster is een Nederlands actrice en schrijfster. De Haagse publiceert in vele krante, tijdschriften en programmabladen. Ook schreef ze diverse boeken en columns. Sinds maart 2011 schrijft zij weer een wekelijkse column in de Volkskrant onder de titel: ‘Mooi geweest’. In oktober 2012 verscheen het gelijknamige boek.