Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Stedentrip
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 1 recensie)

Stedentrip

Paskal Jakobsen

Bløf trekt al jaren lang volle zalen met hun eigen hits en ze hebben kasten vol met prijzen. Maar voor Paskal Jakobsen, de gitarist en zanger van Bløf, mist er iets. Hij heeft een luxeprobleem, namelijk dat hij naast het succes van Bløf ook zo graag zijn favoriete nummers van andere eens zou willen spelen. Dus in de tijd dat Bløf in het voorjaar van 2016 niet speelt, grijpt Paskal zijn kans en hij gaat met zijn eigen programma het theater in!

Hij kiest prachtige nummers van onder anderen Maarten van Roozendaal, Ramses Shaffy, Thé Lau en Bram Vermeulen, maar ook eigen liedjes die niet in het vaste Bløf-repertoire zitten. Allemaal nummers waarmee hij een bijzondere band heeft en die hij zelden voor publiek heeft gezongen.

Het is de eerste keer dat Paskal zonder Bløf het podium op gaat. Zo gaat een langgekoesterde wens in vervulling; een stedentrip, in zijn uppie. In een korte tijd veel nieuwe ervaringen opdoen en veel steden in Nederland bezoeken. Samen genieten van muziek.

Een stedentrip is altijd van korte duur en dat is dit solo-optreden van Paskal dan ook. Want Bløf heeft nog genoeg toekomstplannen!

Paskal Jakobsen: "Het zal erg wennen zijn en ik vind het heel spannend. Ik heb voor deze optredens een begeleidingsband met bevriende muzikanten. (...) Er zijn zoveel andere prachtige Nederlandstalige nummers die ik wil zingen en ik verheug me er erg op."


Recensies

lenie kasmarek
31-03-2016 09:27

Schouwburg Odeon / Zwolle

Het enthousiasme straalde van de mannen af.Pascal was op zijn best, voonamelijk in de heel gevoelige liedjes. Het blijft een geweldige preformer die de zaal op het eind helemaal plat kreeg.
Geweldig genoten