Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Sofasessies
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 2 recensies)

Sofasessies

Marian Mudder

Marian Mulder had zelf jarenlang uiteenlopende therapieën. Daardoor kreeg ze uiteenlopende diagnoses. En dat maakte de boel alleen maar erger.

Daarom fileert ze met een heerlijke humor therapieën en vertelt ze waarom ze haar niet hebben geholpen. Maar ook: ze vertelt wat haar uiteindelijk wel hielp!

Een komische en openhartige show voor iedereen die wel eens therapie heeft gehad, dat wilde hebben of juist had kunnen gebruiken.

Kijk voor nog veel meer cabaretvoorstellingen in onze theateragenda.

Recensies

Anne Veen
21-04-2018 07:37

Theater Cultura / Ede

Met hoge verwachtingen naar toe gegaan omdat veel dierbaren worstelen met depressie en problemen. Gelukkig geen van hen uitgenodigd mee te gaan.
Een monoloog die het midden houdt tussen een college van een docent psychologie, maar dan met verkeerd ademgebruik en een vriendin met een therapie ervaring en dan wel erg lang aan het woord is. Terwijl de oplossing aan het eind zo simpel kan zijn... Was het maar zo

Wjh Van der plas
10-03-2018 10:55

Theater de Speeldoos / Vught

Goed geacteerd, helaas na een minuut of 10 begint het oersaai te worden, je zit te wachten op, wanneer humor, wanneer actie, ben nog net niet de zaal uitgelopen, maar wat kan een “show” ontzettend lang duren, pfff het was echt uitzitten

Speeldata

maandag 18.03.2019 Bestel

Concordia / 12.30 uur / Enschede / € 10,00

vrijdag 17.05.2019 Bestel

Verkadefabriek / 20.15 uur / 's-Hertogenbosch / € 17,50