Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / 's-Hertogenbosch / Theater aan de Parade
Logo Theater aan de Parade

Contact

Theater aan de Parade

Parade 23
5211 KL 's-Hertogenbosch

Theater foto Theater aan de ParadeTheater foto Theater aan de ParadeTheater foto Theater aan de Parade

Theater aan de Parade is gelegen in het historisch stadscentrum van 's-Hertogenbosch aan de voet van de prachtige bijna zevenhonderd jaar oude Sint-Jans kathedraal.Theater aan de Parade is te vinden op een toplocatie in 's-Hertogenbosch. Aan de historische Parade, in de schaduw van de monumentale Sint Jans-kathedraal en met de eigen achtertuin letterlijk bovenop de achthonderd jaar oude stadswallen. Het is al vanaf 1836 dat een theater in dit stadsdeel van de Brabantse hoofdstad is terug te vinden. De aloude Parade leeft en sprankelt met het theaterleven.Het huidige gebouw heeft tussen 1992 en 1996 een grondige renovatie ondergaan, nadat plannen om een ondergrondse concert/theaterzaal te realiseren het niet hebben gehaald.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk. Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend telefonisch geboekt worden via het nummer 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief).
GarderobeGratis

Theater aan de Parade is een eigentijdse accomodatie gelegen in het historisch stadscentrum van Den Bosch. Vanaf het Centraal Station is het ongeveer een kwartier lopen naar het theater. U kunt ook gebruik maken van buslijn 61; uitstappen bij halte Parade

PARKEREN

Let op: elke zondag en donderdagavond zijn de winkels, buiten de reguliere openingstijden, in 's-Hertogenbosch geopend! Dit kan voor onverwachte drukte zorgen bij het parkeren.In het centrum van 's-Hertogenbosch geldt betaald parkeren van 9.00 - 24.00 uur.