Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Roermond / ECI Cultuurfabriek
Logo ECI Cultuurfabriek

Contact

ECI Cultuurfabriek

ECI 13
6041 MA Roermond

Theater foto ECI Cultuurfabriek

Theateragenda

vrijdag 16.11.2018 Bestel

Henry van Loon

ECI Cultuurfabriek / Roermond / 20.00 uur / € 18,50

zaterdag 17.11.2018 Bestel

Hannah van Wieringen

ECI Cultuurfabriek / Roermond / 20.00 uur / € 16,50

woensdag 21.11.2018 Bestel

Firma MES

ECI Cultuurfabriek / Roermond / 20.00 uur / € 16,50

zaterdag 24.11.2018 Bestel

Korzo Producties

ECI Cultuurfabriek / Roermond / 20.00 uur / € 17,50

Restaurants in de buurt

ECI Cultuurfabriek is gevestigd in Roermond in Midden-Limburg. ECI staat voor Elektro Chemische Industrie. December 2009 is de restauratie en herbestemming van de voormalige ECI fabriek gestart. Het gebouw kreeg een culturele invulling.1 september 2012 opent ECI Cultuurfabriek na twee en een half jaar verbouwing haar deuren. De functies van het Centrum voor de Kunsten, de Azijnfabriek en het Filmhuis, voorheen gelegen in hartje Roermond, zijn geïntegreerd in ECI Cultuurfabriek. Binnen ECI Cultuurfabriek bevindt zich een poppodium, theaterzaal, twee filmzalen, een grand café en en een expositieruimte. Daarnaast organiseert ECI Cultuurfabriek cultuureducatie bestaande uit de disciplines muziek, beeldend, dans, toneel en literatuur, maar ook losse workshops en projectdagen. Het discipline toneel heeft daarbij de benaming JeugdTheaterSchool LUID ZUID en is één van de drie officiële JeugdTheaterScholen in Limburg. Alle functies worden professioneel ondersteund door de ECI Horeca BV.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

ECI Cultuurfabriek is centraal gelegen in Midden-Limburg Oost, net buiten de binnenstad van Roermond. Het gebouw is uniek en van grote historische waarde voor de stad Roermond. ECI Cultuurfabriek is gevestigd in een monumentaal fabriekspand, de voormalige Elektro Chemische Industrie. ECI Cultuurfabriek organiseert hier meerdere activiteiten onder één dak.

PARKEREN

Er zijn verschillende parkeergelegenheden nabij ECI Cultuurfabriek: Parkeerplaats voor hoofdingang ECI Cultuurfabriek Parkeerplaatsen in de Dr. Bärstraat Parkeerplaats De Ster (achter Brugman Keukens) Parkeerplaats Kazerneplein (10 min. lopen)

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het station in Roermond rijdt buslijn 19 over de Bisschop Lindanussingel. Bij deze halte kunt u uitstappen en dan is het nog 2 minuten lopen naar ECI Cultuurfabriek.