Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zwolle / Matbar

Contact

Matbar

Luttekestraat 33
8011 LP Zwolle

Restaurant / Scandinavisch / € 30

Informatie

Pure ingrediënten en aardse smaken zijn de basis voor het fantastische eten uit Scandinavië. De warme Scandinavische natuur en stijl van inrichting geven u een echt compleet Scandinavisch gevoel. Geniet van de ambiance en van uw gezellige avond met heerlijke, verrassende gerechten!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 - 22:00
Donderdag11:00 - 22:00
Vrijdag11:00 - 22:00
Zaterdag11:00 - 22:00
ZondagGesloten
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCar
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerScandinavisch, Modern & Informeel

De Scandinavische keuken kan als erg heftig worden ervaren, daardoor is er gekozen voor een iets mildere variant. Geniet van smakelijke gerechten met een Scandinavische twist, bereidt met veel passie en liefde.

PRIJZEN MENU
Visgerechtenvanaf € 14,00
Vleesgerechtenvanaf € 11,00
Vegetarischvanaf € 7,00

Matbar ligt in de historische binnenstad van Zwolle en is door de centrale ligging goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN ZWOLLE

In het centrum van Zwolle kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Zwolle kunt u met de bus uitstekend de Matbar bereiken. Zorg ervoor dat u in een bus stapt die stopt bij bushalte 'Katwolderplein/centrum, Zwolle'. Vanaf deze bushalte loopt u in ongeveer 7 minuten naar de ingang van de Matbar op de Luttekestraat 33.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zwolle kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 038 420 4000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Odeon

Theater De Spiegel