Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zwolle / De Beren

Contact

De Beren

Katwolderplein 4
8011 BT Zwolle

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

De Beren bevindt zich net buiten het gezellige centrum van Zwolle. Geniet bij De Beren van lunch, borrel of diner. De gezellige ongedwongen sfeer in het smaakvol ingerichte restaurant, zorgt voor een onvergetelijke dag met heerlijke gerechten. Graag tot snel bij De Beren!

OPENINGSTIJDEN
MaandagVanaf 16:00 uur
DinsdagVanaf 16:00 uur
WoensdagVanaf 16:00 uur
DonderdagVanaf 16:00 uur
VrijdagVanaf 16:00 uur
ZaterdagVanaf 16:00 uur
ZondagVanaf 16:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenParkeergarage
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerIndustrieel & Informeel

Geniet van de combinatie van lekker eten van de houtskoolgrill en de ongedwongen gezelligheid van het eetcafé. Heerlijke vlees- en visgerechten in royale porties voor een zeer vriendelijke prijs. Er wordt gewerkt met verse producten en ingrediënten. Geniet ook van de beroemde spareribs bereidt met een eigen - geheim - Berenrecept, malse Hollandse kipfilet, varkensvlees, rundvlees, sauzen en marinades naar eigen recept.

PRIJZEN MENU
Startersvanaf € 6,00
Specialityvanaf € 14,00
Meatvanaf € 14,50
Fishvanaf € 19,50
Saladesvanaf € 12,50
Vegetarianvanaf € 13,50
Dessertsvanaf € 6,50

De Beren ligt aan de rand van het centrum van Zwolle en is door de centrale ligging goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN ZWOLLE

In het centrum van Zwolle kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Zwolle kunt u met de bus uitstekend restaurant De Beren bereiken. Zorg ervoor dat u in een bus stapt die stopt bij bushalte 'Katwolderplein/Centrum, Zwolle'. Vanaf deze bushalte loopt u in ongeveer 2 minuten naar de ingang van restaurant De Beren op het Katwolderplein 4.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zwolle kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 038 420 4000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Odeon

Theater De Spiegel