Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zoetermeer / Hotel/ Restaurant De Sniep

Contact

Hotel/ Restaurant De Sniep

Broekwegschouw 211
2726 LC Zoetermeer

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Restaurant de Sniep in Zoetermeer is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op hun gezellige terras en veranda in hun grote zonnige tuin kunt u genieten van een hapje en een drankje.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag ontbijt07:00 - 10:00
Maandag t/m Zondag lunch10:00 - 15:00
Maandag t/m Zondag diner16:30 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €30,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Hotel/restaurant De Sniep is een van de vele restaurants in Zoetermeer.

De menukaart in De Sniep biedt u een gevarieerd aanbod van smaakvolle seizoens- en streekgerechten. De Sniep houdt rekening met uw voedselallergie of intolerantie. Ze hebben een speciale allergenen menukaart waarop u precies kan zien wat er in hun gerechten zit. Op deze wijze kunt u gerechten kiezen die bij u passen of in overleg met de bediening en keuken kan er gekeken worden of een gerecht speciaal voor u kan worden aangepast. De keuken sluit elke dag om 22:00 uur.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €6,75
Hoofdgerechtvanaf €18,75
Nagerechtvanaf €7,75

De Sniep ligt in het centrum van Zoetermeer en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ZOETERMEER www.centrumparkeren.nl/zoetermeer

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Zoetermeer Centraal Station brengen de trams/bussen u in een paar minuten naar het centrum van Zoetermeer. U stapt op bij bushalte station Zoetermeer, die gaat richting Zoetermeer west. Daarna stapt u over bij bushalte station centrum west Zoetermeer, die gaat richting Leiden Centraal. Dan komt u aan bij bushalte Woonhart en stapt u daar uit en loopt u binnen 2 minuten naar hotel/ Restaurant De Sniep.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zoetermeer kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Zoetermeer. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: zoetermeer-taxi-service.nl Direct een taxi bellen: 079 33 110 22

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadstheater Zoetermeer