Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zeist / CostaRozzi

Contact

CostaRozzi

Steynlaan 52
3701 EH Zeist

Restaurant / Grieks / € 30

Informatie

CostaRozzi is een Grieks restaurant met een andere uitstraling dan de traditionele Griek. Dit is een Grieks Restaurant 2.0! Het is een gezellig en mooi restaurant waar je heerlijk kunt genieten van het eten en de gastvrijheid.

OPENINGSTIJDEN & RESERVEREN
Wilt u reserverenBel: 030-2684741 of zoek online naar Costa Rozzi.
Maandag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerInformeel & Informeel

CostaRozzi is een van de vele restaurants in Zeist.

CostaRozzi bied veel variatie in het eten aan met een hoge kwaliteit. Alles wordt elke dag zelf in de keuken gemaakt met verse ingrediënten en veel zorg. De kaart biedt zowel Griekse traditionele gerechten aan als aparte verrassende gerechten. Er is een creatieve kaart waar voor ieder wat wils in te vinden is. om heerlijk te kunnen genieten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 5,50
Hoofdgerechtvanaf € 18,00
Nagerechtvanaf € 5,00

CostaRozzi ligt in het centrum van Zeist en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ZEIST zeist.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Driebergen-Zeist brengen de bussen u in tien minuten naar het centrum van Zeist. De halte waar u uit kunt stappen is; Busshalte Busstation Zeist. Vanaf de halte loopt u in 6 minuten naar de ingang van CostaRozzi.Vanaf de halte loopt u in 6 minuten naar de ingang van CostaRozzi.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zeist kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Driebergen-Zeist. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxizeist.nl/ Direct een taxi bellen: 030 69 11 488

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Figi