Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zaandam / Panchos Cantina

Contact

Panchos Cantina

Rozengracht 21
1506 SC Zaandam

Restaurant / Mexicaans / € 35

Informatie

Panchos Cantina is een heerlijk Mexicaans restaurant in Zaandam. Daar kunt u genieten van smakelijk gerechten en drankjes in een feestelijke- en ontspannen sfeer.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag17:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €35,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Panchos Cantina is een van de vele restaurants in Zaandam.

Het toegewijde personeel is er trots op U de authentieke Mexicaanse gerechten te kunnen serveren. Kom langs voor de beroemde Margaritas, Burrito’s of Fajita’s of een van de vele andere gerechten van de kaart. Wij verheugen ons op uw komst!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,50
Hoofdgerechtvanaf €15,50
Nagerechtvanaf €3,95

Panchos Cantina ligt in het centrum van Zaandam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ZAANDAM

In het centrum van Zaandam kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Zaandam brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum van Zaandam. De halte waar u uit kunt stappen is; Gedempte Gracht. Vanaf de halte loopt u binnen 5 minuten naar de ingang van Panchos Cantina.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zaandam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 06 24 80 62 16.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Zaantheater