Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zaandam / Irodion

Contact

Irodion

Oostkade 25
1501 ND Zaandam

Restaurant / Mediterraans / € 30

Informatie

Wilt u een avond genieten van de Griekse Mediterrane keuken? Romantisch met zijn twee of gezellig met een grote groep? U bent van harte welkom om de heerlijke gerechten en de warme sfeer te komen proeven! Pure ingrediënten, verfijnde smaken en een breed scala aan gerechten bij Irodion.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag16:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €30,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Irodion is een van de vele restaurants in Zaandam.

De Griekse keuken wordt gekenmerkt door het gebruik van oregano, citroen, knoflook en olijfolie. Dit zijn de ingrediënten om kaas, vlees en wijn in evenwicht te houden. Deze smaken zijn de basis geweest van een culinaire traditie die in Griekenland al eeuwenlang aanwezig is. Met de lekkerste combinaties van Irodion kunt u zalig proeven van de authentieke Griekse keuken.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,50
Hoofdgerechtvanaf €13,90
Nagerechtvanaf €6,00

Irodion ligt in het centrum van Zaandam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ZAANDAM www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Zaanstad/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Zaandam brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum van Zaandam. De halte waar u uit kunt stappen is; Gedempte Gracht. Vanaf de halte loopt u binnen 5 minuten naar de ingang van Irodion.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zaandam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxiservicezaandam.nl/ Direct een taxi bellen: 06 24 80 62 16

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Zaantheater