Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zaandam / De Buurjongen

Contact

De Buurjongen

Dam 36
1506 BE Zaandam

Restaurant / Frans / € 35

Informatie

Welkom bij restaurant De Buurjongen dat sinds twee augustus 2016 zijn deuren heeft geopend naar een verbouwing van bijna twee maanden. Dit jonge restaurant dat zich midden op het horeca plein van Zaandam bevind. Met de huiselijke Zaanse sfeer en gastvrijheid bieden zij een avond uit die je lang bij blijft. Met de Franse keuken die veel inbreng heeft van de Spaanse en Italiaanse manier van leven en denken, waardoor ze er samen voor zorgen dat onze gerechten veel meer gaan leven en op die manier een eigen karakter krijgen.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag, Woensdag en Zondag15:00 - 00:00
Donderdag t/m Zaterdag11:00 - 00:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €35,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

De Buurjongen is een van de vele restaurants in Zaandam.

Uiteraard werken zij alleen met verse en goede kwaliteit producten waardoor de gerechten ook veel meer tot hun recht komen en dat proeft u. Het menu wordt met zorg samengesteld en wisselt met de seizoenen, zodat ze altijd de mooiste producten serveren. Restaurant "de Buurjongen" is een levendige plek waar u de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of u nou naar de film in de Bioscoop of de tentoonstelling in het Zaantheater gaat of alleen de bijzondere sfeer van ons restaurant en het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €6,50
Hoofdgerechtvanaf €17,50
Nagerechtvanaf €6,50

De Buurjongen ligt in het centrum van Zaandam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ZAANDAM www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Zaanstad/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Zaandam brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum van Zaandam. De halte waar u uit kunt stappen is; Gedempte Gracht. Vanaf de halte loopt u binnen enkele minuten naar de ingang van De Buurjongen.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zaandam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxiservicezaandam.nl/ Direct een taxi bellen: 06 24 80 62 16

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Zaantheater