Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Wassenaar / Bistro Plein 14

Contact

Bistro Plein 14

Plein 14
2242 KC Wassenaar

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Op het pittoreske plein in Wassenaar vindt u Plein 14, een klein maar erg gezellig restaurant met een verassende kaart. In combinatie met de klantvriendelijkheid, gastvrijheid en de heerlijke gerechten, kunt u hier fijn genieten met uw gezelschap.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 070-7370530 of zoek online naar Bistro Plein 14
Openingstijden Bistro Plein 14
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag16:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingContant, Pin, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
SfeerRomantisch, Open & Informeel

Bistro Plein 14 is een van de vele restaurants in Wassenaar.

Alle gerechten bij plein 14 worden met zorg bereid. Er word gewerkt met verse producten en ingrediënten. Ze zullen u zeker smaken en ook verbazen door de mooie wijze van presenteren. Bij de gerechten zijn mooie wijnen samengesteld.

Menu bistro Plein 14
Voorgerechtvanaf € 6,75
Hoofdgerechtvanaf € 15,00
Nagerechtvanaf € 7,00

Bistro Plein 14 ligt in het centrum van Wassenaar en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN WASSENAAR www.wassenaar.nl/parkeren

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Leiden Centraal Station brengen de bussen u binnen een 40 minuten naar het centrum van Wassenaar. U neemt mu 30 richting Katwijk. Bij bushalte Raadhuis, katwijk, stapt u over op bus 90 richting Den Haag centraal, De halte waar u uit kunt stappen is; Dr. Mansveltkade/duinerell, Wassenaar. Vanaf de halte loopt u in 6 minuten naar de ingang van Bistro Plein 14.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Wassenaar kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het busstation van Wassenaar. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.twbv.nl/ Direct een taxi bellen: 071 34 117 42

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Warenar