Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Soif

Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Soif is een trendy maar toch huiselijk café/restaurant in het centrum van Vlissingen. Je kunt bij hun terecht voor een fantastisch verzorgde lunch of diner, een gezellige borrel of een middagje high tea'en! Naast de gerechten op de kaart bieden zij iedere dag een meer uitgebreid dagmenu, de visvangst van de dag en een nieuwe daghap aan.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Donderdag en Zondag12:00 - 00:00
Vrijdag en Zaterdag12:00 - 02:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €30,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerTrendy & Informeel

Soif is een van de vele restaurants in Vlissingen.

Soif staat bekend om hun seafood met o.a. verse oesters, kreeft, king crab, Oosterschelde krab en Hollandse garnalen en de plank van de slager! Zij komen met de plank aan tafel welke is gevuld door de slager met de lekkerste, beste lokale stukken vlees welke zij naar uw wensen bereiden! Op de schoolborden vind u gerechten welke zij maken in overleg met hun lokale leveranciers aan de hand van het seizoen. Daarnaast serveren zij ook maandag tot en met donderdag een daghap .En gaan ze zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedingsintolerantie.

Soif ligt in het centrum van Vlissingen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN VLISSINGEN vlissingen.nl/inwoner/verkeer-en-parkeren

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Vlissingen brengen de bussen u in een enkele minuten naar het centrum van Vlissingen. De halte waar u uit kunt stappen is; Scheldeplein. Vanaf de halte loopt u binnen 8 minuten naar de ingang van Soif.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Vlissingen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op bij Station Vlissingen. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi te wilt bellen. Voor informatie en reserveren: www.tcr.nu/tcv-home Direct een taxi bellen: 0118 416 000

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Arsenaaltheater

CCXL Theater