Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Vlissingen / Pizza Service

Contact

Pizza Service

Bellamypark 10
4381 CJ Vlissingen

Restaurant / Italiaans / € 11

Informatie

Bij Pizza Service in het gezellige centrum van Vlissingen kunt u terecht voor de lekkerste pizza's gebakken door de bekendste pizza-bakker van Vlissingen. Op dit plein, met een rijke historie, kunt u goed toeven en genieten op het terras van de lekkerste gerechten uit de keuken van Rob!

Mocht u echt weinig tijd hebben dan kan Pizza Service met alle plezier de gerechten voor u klaar hebben wanneer u aankomt in het restaurant. Als u van tevoren belt met uw bestelling zorgt Pizza Service dat de gerechten voor u klaar staan op een gedekte tafel.

OPENINGSTIJDEN
Maandag12:00 - 22:30
Dinsdag12:00 - 22:30
Woensdag12:00 - 22:30
Donderdag12:00 - 22:30
Vrijdag12:00 - 22:30
Zaterdag12:00 - 22:30
Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 11,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk buiten
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Pizza Service is een van de vele restaurants in Vlissingen.

Bij Pizza Service in Vlissingen kunt u de hele dag door terecht voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Naast de grote hoeveelheid pizza's kunt u hier ook heerlijke pasta's en bijvoorbeeld spareribs eten. Hierdoor is het onmogelijk dat er niet iets van uw gading tussen zal zitten. U kunt zelfs uw eigen pizza samenstellen!

PRIJZEN MENU DINER
Pizza'svanaf € 6,90
Senioren/Kinder Pizza'svanaf € 5,50
Pasta'svanaf € 7,00
Spareribs & Kipvanaf € 9,50
Voor & Bijvanaf € 3,25
Soepen€ 4,00
Saladesvanaf € 7,95

Pizza Service ligt in het centrum van Vlissingen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN VLISSINGEN

In het centrum van Vlissingen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Vlissingen kunt u Bus 56, richting Middelburg Station nemen. U stapt vervolgens uit bij; 'Bushalte Scheldeplein (Centrum), Vlissingen'. Vanaf de halte loopt u in 8 minuten naar de ingang van Pizza Service.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Vlissingen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0118 416 000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Arsenaaltheater

CCXL Theater