Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Vlissingen / Bistrobar Vleeschventje

Contact

Bistrobar Vleeschventje

Oude Markt 15
4381 ER Vlissingen

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Bistrobar Vleeschventje in een gezellige en knusse bistro in het centrum van Vlissingen. U kunt hier in een fijne ambiance genieten van speciaal voor u geselecteerd vlees. De bekende vleesgerechten als de biefstuk en tournedos zijn uiteraard aanwezig in de kaart, maar u kunt ook meer vergeten vleessoorten verwachten!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGeopend vanaf 17:30
DonderdagGeopend vanaf 17:30
VrijdagGeopend vanaf 17:30
ZaterdagGeopend vanaf 17:30
ZondagGeopend vanaf 17:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerEigentijds & Informeel

Vlees is wat er voornamelijk is terug te vinden in de menukaart. In de keuken van Bistrobar Vleeschventje wordt uitsluitend met dagverse bij voorkeur regionale ingrediënten gewerkt. Bij de keuze voor het vlees wordt er gelet op het dierenwelzijn, wat resulteert in een uitmuntende kwaliteit en smaak. Tevens zijn er in de kaart naast vleesgerechten een aantal gerechten uit de zee te vinden. Wanneer u een allergie heeft kunt u dit uiteraard kenbaar maken, er zal hier zeker rekening mee worden gehouden.

PRIJZEN MENU
Om mee te startenvanaf € 8,50
Soepenvanaf € 7,50
Dry-aged vlees uit eigen rijpkastvanaf € 34,50
Vergeten vleeschvanaf € 21,50
Overig vleeschvanaf € 18,50
Uit de zeevanaf € 21,50
Als afsluitingvanaf € 6,50

Bistrobar Vleeschventje ligt in het centrum van Vlissingen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN VLISSINGEN

In het centrum van Vlissingen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Vlissingen kunt u Bus 56 'richting Middelburg Station' nemen. U stapt vervolgens uit bij; 'Bushalte Scheldeplein (Centrum), Vlissingen'. Vanaf de halte loopt u in 5 minuten naar de ingang van Bistrobar Vleeschventje.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Vlissingen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0118 416 000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Arsenaaltheater

CCXL Theater