Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Venray / De Eetkamer

Contact

De Eetkamer

Schoolstraat 31
5801 BN Venray

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

Midden in het winkelcentrum van het Noord-Limburgse Venray vindt u de Eetkamer. Het doel van de Eetkamer is om de gast een memorabele en smakelijke avond te bezorgen. Hier ademt een sfeer van gezelligheid, eerlijkheid en rust. U waant zich een avondje uit aan de Franse kust.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 0478-582215 of zoek online naar De Eetkamer
OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m ZondagVanaf 17:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €35,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
SfeerOpen, Plezierig & Informeel

De eetkamer is een van de vele restaurants in Venray.

De Eetkamer is gespecialiseerd in het allerlekkerste van de zee. Een klassieke keuken met een ongecompliceerde kookstijl, die verse en smaakvolle gerechten voor u op tafel weet te zetten. Daarbij kunt u denken aan: fruits de mer, kreeft, Geuldallam, oesters of een mooi stuk wild. Bereidt met veel passie en kennis!

Menu De Eetkamer
Voorgerechtvanaf € 6,50
Hoofdgerechtvanaf € 18,50

De Eetkamer ligt in het centrum van Venray en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN VENRAY prettigparkeren.nl/venray

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Venray brengen de bussen u in tien minuten naar het centrum van Venray. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Pr. Bernhardstraat, Venray. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van De Eetkamer.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Venray kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het busstation. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxivenray.nl Direct een taxi bellen: 06 126 80 881

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Venray