Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Venlo / Vains

Contact

Vains

Jodenstraat 10
5911 HK Venlo

Restaurant / Indonesisch / € 18

Informatie

Stap binnen in de wereld van comfort, smaak en gastvrijheid die Vain's speciaal voor u heeft gecreeerd. Sinds November 2014 is Vain’s een nieuwetijds trendy locatie waar men heerlijk tot rust kan komen om heerlijk bij te praten onder het genot van onze heerlijke wijnen of verfrissende cocktails. Laat u meevoeren op culinaire reis langs bijvoorbeeld gerechten die o.a. de geuren, beelden en klanken van Indonesië verbeelden. Die herinnering, die smaak, laat het u vanavond de revu passeren van ons ; voor u ; aan tafel , bij VAIN'S

OPENINGSTIJDEN
Woensdag t/m ZondagGeopend vanaf 17:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin, contant
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenQ-park parkeergarage(Centrum Maasboulevard)

.De chef van Vains wil u verwennen met smaaksensaties, tongstrelende small plate sensations uit velerlei windstreken met een Aziatische boventoon. Dit omdat de roots van de kok in Indonesië liggen. Voor degenen die een beetje bekend zijn met fusion zullen zich hier absoluut thuis voelen. Al de inspiratie die de chef wereldwijd heeft opgedaan op culinair gebied zal met de gasten worden gedeeld. Omringd met wijnen uit velerlei windstreken zal een van de gastheren of gastvrouwen u een passende wijn adviseren wanneer u dit blieft.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,50
Hoofdgerechtvanaf €9,00
Nagerechtvanaf €6,50

Vain's ligt in het centrum van Venlo en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN

Op 2 minuten loopafstand van het restaurant kunt u parkeren in de Q-Park parkeergarage (Centrum Maasboulevard). U kunt hier parkeren vanaf €1,- per half uur.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Venlo is het 8 minuten lopen naar Vain's. U zou ook vanaf het station de bus kunnen nemen, maar het dichtstbijzijnde bushalte is op 6 minuten lopen vanaf het restaurant. Voor een reisadvies met het openbaar vervoer kunt u kijken op 9292.nl

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Maaspoort