Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / WT Urban Kitchen 

Contact

WT Urban Kitchen 

Heuveloord 25A
3523 CK Utrecht

Restaurant / Internationaal / € 39

Informatie

WT Urban Kitchen zit op een prachtige locatie in Utrecht. Namelijk op de watertoren, dit geeft een prachtig uitzicht. In het weekend kunt u lunchen op de bovenste verdieping. Met mooi weer gaat het terras boven open. Let er op dat u wel reserveert!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Donderdag16:00 - 00:00
Vrijdag t/m Zondag12:00 - 00:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 39,00
BetalingPin, Contant Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerTrendy & Modern

WT Urban Kitchen is een van de vele restaurants in Utrecht.

Heerlijk eten met een prachtig uitzicht wie wil dat nou niet? Bij WT Urban Kitchen kan dat! Ze werken met vaste prijzen bij keuze gangen menu's. Voor ieder wat wils. Vegetarische, vlees- en visgerechten zijn terug te vinden op de menukaart.

PRIJZEN MENU
3 gangen€39,00
4 gangen€44,00
5 gangen€49,00

Restaurant WT Urban Kitchen  ligt buiten het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN UTRECHT

In het centrum van Utrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station rijden er diverse bussen richting WT Urban Cafe & Kitchen, u stapt uit bij bushalte Tolsteegplantsoen. Vanaf daar is het enkele min lopen naar de ingang van restaurant WT Urban Kitchen .

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 030 - 2 300 400.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal