Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / Meat & More

Contact

Meat & More

Mariastraat 8
3511 LP Utrecht

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

In Utrecht vindt u het prachtige Meat & More, in een prachtig klassiek pand laten zij graag de passie voor mooi vlees zien. Waar Meat & More ook wel bekend om staat is de ‘taparm’ aan tafel. Heerlijke wijnen en bier uit de tap, aan tafel en uit de fles!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 030-2332658 of zoek online naar Meat & More
OPENINGSTIJDEN
Elke dag van 12:00 tot laat!
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerIndustrieel & Informeel

Meat & More is een van de vele restaurants in Utrecht.

De lunch- en dinerkaart is geïnspireerd door de mogelijkheden met vleesgerechten, maar heeft zeker meer te bieden. Meat & More werkt samen met een visboer die weet wat kwaliteit vis is, de groenteboer komt dagelijks langs met verse groente. Een heerlijk saladebuffet maakt u vlees- of visgerecht helemaal compleet!

Meat & More Menukaart
- Voorgerechtvanaf € 8,50
- Dry-aged Specialvanaf € 10,00
- Wet-aged Argentijnse Premium Black Angusvanaf € 17,00
- Meat Selectionvanaf € 29,00
- Dessertvanaf € 6,50

Meat & More ligt in het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN UTRECHT

In het centrum van Utrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u bus 50 richting Wageningen via Zeist/ Doorn. De halte waar u vervolgens uitstapt is Bushalte Neude. Vanaf daar is het 6 min lopen naar de ingang van Meat & More.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 030 - 2 300 400.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal