Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / Griftpark 1

Contact

Griftpark 1

Blauwkapelseweg 30
3571 KC Utrecht

Restaurant / Frans / € 19

Informatie

Restaurant Griftpark 1 ligt in het mooie stadspark van Utrecht, nabij het centrum van Utrecht. Het heeft een prachtig terras dat uitkijkt over al het groen van het park. Geschikt voor groepen en kinderen. Alle dagen van de week kunt u hier in een prettige sfeer lekker lunchen of dineren.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €19,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Griftpark 1 is een van de vele restaurants in Utrecht.

Griftpark 1 heeft een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Ze hebben alles in grote en kleine porties. Het eten is van goede kwaliteit en wisselt elk seizoen. Verder hebben ze elke week twee wisselende weekgerechten!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €7,50
Hoofdgerechtvanaf €10,00
Nagerechtvanaf €7,50

Restaurant Griftpark 1 ligt nabij het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN UTRECHT

In het centrum van Utrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station brengen de bussen u in ongeveer 10 minuten naar Griftpark 1. De halte waar u uit kunt stappen is: Eykmanplein. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar de ingang van Griftpark 1.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 030 - 2 300 400.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal