Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / De Witte Ballons

Contact

De Witte Ballons

Lijnmarkt 12
3511 KH Utrecht

Restaurant / Frans / € 15

Informatie

De Witte Ballons in Utrecht is een sfeervol restaurant. Het eten is van goede kwaliteit en verkrijgbaar voor een zachte prijs. Aan de achterzijde van het pand kunt u heerlijk en intiem op het verwarmde terras, dat uitkijkt over de oude gracht, plaatsnemen. Ook voor een lunch of een borrel een goede plek. De Witte Ballons is een aanrader voor jong en oud!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag11:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €15,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Gezellig

De Witte Ballons is een van de vele restaurants in Utrecht.

De Witte Ballons staat voor lekker en betaalbaar eten. Ze werken namelijk met de Sam Sam formule. Dit houdt in dat als u maar een half gerecht wil u ook de helft van de prijs betaalt. Zo kunt u meerdere gerechten van de kaart proeven of hoeven de kleine eters niet te veel te laten staan. Voor ieder wat wils dus!

PRIJZEN MENU
Voorgerechten€ 8,00
Hoofdgerechten€ 15,00
Bijgerechtenvanaf € 2,50
Nagerechtenvanaf € 6,50

Restaurant De Witte Ballons ligt in het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN UTRECHT Parkeren in Utrecht

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer 10 min lopen naar het centrum van Utrecht, waar De Witte Ballons gevestigd is. Ook rijden er diverse bussen richting de binnenstad, u stapt uit bij bushalte Janskerkhof. Vanaf daar is het ongeveer 6 min lopen naar de ingang van De Witte Ballons.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Centraal Station. U kunt ook vragen of het restaurant een taxi voor u wil bellen. Voor informatie en reserveren: Utrechtse Taxi Centrale Direct een taxi bellen: 030 - 2 300 400

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal