Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / De Kleine Parade

Contact

De Kleine Parade

Dieharingstraat 2
3511 BJ Utrecht

Restaurant / Internationaal / € 24

Informatie

Restaurant De Kleine Parade ligt in de Drieharingstraat in Utrecht, beter bekend als de restaurantstraat van Utrecht. Dit is een ideale plek doordat het op steenworp afstand van het station, Tivoli Vredenburg en Hoog Catharijne ligt. Een goede uitvalsbasis dus voor een avondje uit. Het restaurant is sfeervol en staat voor iedereen open.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag17:00 - 22:00
Zaterdag en Zondag16:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €24,00
BetalingPin,Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

De Parade heeft heerlijke producten en specialiteiten op de menukaart staan U kunt verschillende gerechten van de kaart bestellen en zo uw eigen Parade op uw tafel creëren. Laat u inspireren!

PRIJZEN MENU
Koudvanaf €7,75
Warmvanaf €8,75
Nagerechtvanaf €7,25

Restaurant De Kleine Parade ligt in het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN UTRECHT Parkeren in Utrecht

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer 5 min lopen naar de binnenstad van Utrecht, waar De Kleine Parade gevestigd is. Ook rijden er diverse bussen richting de binnenstad, u stapt uit bij bushalte Neude. Vanaf daar is het minder dan 5 min lopen naar de ingang van De Kleine Parade.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Centraal Station. U kunt ook vragen of het restaurant een taxi voor u wil bellen. Voor informatie en reserveren: Utrechtse Taxi Centrale Direct een taxi bellen: 030 - 2 300 400

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal