Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / Bij Guusjes

Contact

Bij Guusjes

Van 's-Gravesandestraat 27
3514 VR Utrecht

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

Bij Guusjes ligt in de gezellige wijk Vogelenbuurt, 10 minuten lopen vanaf de binnenstad van Utrecht. Bij Guusjes is hèt buurtrestaurant voor de wijkbewoners en ook voor gasten die van verder weg komen. Wij zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Onze gastvrije benadering valt op bij gasten alsook de kwaliteit die we bieden: in 2017 bereikten we plaats 39 in de landelijke koffietop 100, we schenken meer dan 60 verschillende bieren en in onze keuken wordt vers en authentiek gekookt.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 030-2723450 of zoek online naar Bij Guusjes
OPENINGSTIJDEN
Maandag & Dinsdag8:30 - 23:00
Woensdag t/m Zaterdag8:30 - 24:00
Zondag8:30 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingPin & Contant
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
KinderenKindvriendelijk
SfeerAuthentiek, Plezierig & Informeel

Bij Guusjes is een van de vele restaurants in Utrecht.

Of het een heerlijk hapje eten is of een drankje met vrienden, voor elke mogelijkheid wordt u gastvrij ontvangen. Bij Guusjes werken ze met dagverse en eerlijke producten, ook werken zij seizoensgericht en wisselt de kaart dus regelmatig. Op de kaart van Bij Guusjes is voor ieder wat wils, tevens hebben Bij Guusjes heerlijke wisselende dagschotels! Met een uitgebreid bier assortiment en verschillende wijnen wordt u avond helemaal compleet gemaakt. Toch liever borrelen? Kies uit een van de vele warme en koude gerechtjes!

Menu Bij Guusjes
Bier- en borrel kaartvanaf € 3,90
Koffie & Theevanaf € 2,20
Ontbijtvanaf € 2,25
Lunchvanaf € 4,75
Dineren
- per Bite€ 4,25
- per 4 Bites€ 16,00
- per 6 Bites€ 22,50
Dessertvanaf € 5,75
Guusjes Kindermenuvanaf € 3,75

Bij Guusjes ligt in Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN UTRECHT

In het centrum van Utrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u bus 1 richting Overvecht. U stapt uit bij bushalte Willem van Noortstraat. Vanaf daar is het minder dan 2 minuten lopen naar restaurant Bij Guusjes.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 030 - 2 300 400.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal