Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / Beers & Barrels at the Harbour

Contact

Beers & Barrels at the Harbour

Veilinghavenkade 177
3521 AT Utrecht

Restaurant / Internationaal / € 15

Informatie

Beers en Barrels is een trendy tent met voor groepen een eigen tapkraan op tafel. Het bier wordt hier gewogen en u betaalt per kilogram, dit is een uniek concept in Nederland. De sfeer is prettig en het eten is erg lekker. Een aanrader voor iedereen die gezellig wil eten met een goed biertje.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag11:30 - 22:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €15,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Trendy

Beers & Barrels at the Harbour is een van de vele restaurants in Utrecht.

Een uitgebreide menukaart met veel vlees en wat vegetarische gerechten. Voor een zachte prijs krijgt u een gerecht van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

PRIJZEN MENU
Startersvanaf € 3,50
Specialsvanaf € 14,50
Soft Taco'svanaf € 14,50
Steaksvanaf € 14,50
Shell Fishvanaf € 19,50
Surf & Turfvanaf € 22,50
Saladsvanaf € 13,50
Burgersvanaf € 13,75
Sweetsvanaf € 5,00

Restaurant Beers & Barrels at the Harbour ligt in het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN UTRECHT

In het centrum van Utrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer 10 min lopen naar Beers & Barrels at the Harbour. Ook rijden er diverse bussen richting Beers & Barrels at the Harbour, u stapt uit bij bushalte Van Zijtsweg. Vanaf daar is het enkele min lopen naar de ingang van restaurant Beers & Barrels at the Harbour.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 030 - 2 300 400.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal