Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Tilburg / Sirtaki Tilburg

Contact

Sirtaki Tilburg

Spoorlaan 380
5038 CD Tilburg

Restaurant / Grieks / € 25

Informatie

Gevestigd in het prachtige centrum van Tilburg tegenover het centraal station vindt u restaurant Sirtaki. Met veel passie worden de gerechten bereid en geserveerd. Dit gezellige sfeervolle restaurant is heerlijk om even te genieten van een Griekse maaltijd. Sirtaki biedt kwaliteit, service en gastvrijheid!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 013-5359738 of zoek online naar Sirtaki Tilburg
Openingstijden Sirtaki
Maandag (geopend met feestdagen)Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag16:30 - 23:00 (keuken geopend tot 21:30)
Zaterdag en Zondag16:30 - 24:00 (keuken geopend tot 21:30)
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingContant, Pin, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
SfeerGrieks, ontspannen & Informeel

Sirtaki is een van de vele restaurants in Tilburg.

Bij Sirtaki biedt men u een uitgebreide menukaart aan met zowel vlees- vis- en ovengerechten. Geserveerd met heerlijke salade en rijst en/of frites. In combinatie met een van de voortreffelijke Griekse wijnen, is uw maaltijd helemaal compleet.

Menukaart Sirtaki
Voorgerechtvanaf € 4,25
Soepenvanaf € 4,25
Grill Gerechtenvanaf € 13,00
Gebakken Vis Gerechtenvanaf € 15,50
Gegrilde Vis Gerechtenvanaf € 17,50
Oven Gerechtenvanaf € 11,50
Nagerechtenvanaf € 5,00

Restaurant Sirtaki Tilburg ligt in het centrum van Tilburg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN TILBURG

In het centrum van Tilburg kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Tilburg Centraal Station, loopt u in enkele minuten naar Restaurant Sirtaki. Als u in de oostelijke richting op de Spoorlaan naar de Langestraat gaat, bevindt Sirtaki Tilburg zich aan de rechterkant.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Tilburg kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 013-777 777 7.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theaters Tilburg