Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Tilburg / Restaurant Harboury

Contact

Restaurant Harboury

Havendijk 75
5017 AL Tilburg

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

In het prachtige Tilburg vindt u het gezellige Harboury. Bij Restaurant Harboury doet men zijn uiterste best om u en uw gezelschap een onvergetelijke avond of middag te bezorgen. Hier kunt u met uw gezelschap heerlijk dineren en borrelen.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 013-2070065
OPENINGSTIJDEN
Maandag (2de Pinksterdag geopend)GESLOTEN
Dinsdag t/m Donderdag en Zondag11:00 - 22:30
Vrijdag en Zaterdag11:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis en Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Harboury is een van de vele restaurants in Tilburg.

Chefkok Hein Schlahmilch werkt met oorspronkelijke kooktechnieken op een eigentijdse wijze. Voortdurend op zoek naar de lekkerste ingrediënten, de beste smaakcombinaties en bereidingen. Kleine of grote porties? Alleen een hoofdgerecht, of een uitgebreid verrassingsmenu van de chef? De keuze is aan u.

Menu Restaurant Harboury
Gerechten Kleinvanaf € 9,50
Gerechten Normaalvanaf € 9,50
Aperitiefvanaf € 5,95
3-gangen€ 39,50
4-gangen€ 47,00
5-gangen€ 52,50

Restaurant Harboury ligt in het centrum van Tilburg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN TILBURG

In het centrum van Tilburg kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Tilburg Centraal Station neemt u Arriva Stadsbus 142 richting Hilvarenbeek Vrijthof. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Sint Josephstraat, Tilburg. Vanaf de halte loopt u in 8 minuten naar de ingang van Restaurant Harboury.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Tilburg kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 013-777 777 7.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theaters Tilburg