Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Tilburg / Pino's Wereld

Contact

Pino's Wereld

Stationsstraat 8
5038 ED Tilburg

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Bij Pino's Wereld eetcafé kunt u in een ontspannen Oosterse sfeer genieten van de lekkerste gerechten uit verschillende landen. De gerechten op de menukaart komen onder andere uit Turkije, Indonesië, Italië, Griekenland, Mexico, China en Marokko. Met mooi weer is het ook mogelijk om in de fijne tuin achter het restaurant plaat te nemen! Kom langs en ervaar zelf het wereldse gevoel van Pino's Wereld eetcafé!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag17:00 - 22:00
Woensdag17:00 - 22:00
Donderdag17:00 - 22:00
Vrijdag17:00 - 22:00
Zaterdag17:00 - 22:00
Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerOosters & Informeel

De menukaart van Pino's Wereld eetcafé kent enkele van de meest populaire gerechten wereldwijd. U kunt à la carte genieten van bijvoorbeeld Italiaanse pizza's, Surinaamse Roti of Indonesische Saotosoep. Voor slechts € 19,95 kunt u genieten van het keuze menu waarbij u 3 gangen kunt kiezen uit de gehele menukaart!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtenvanaf € 4,75
Hoofdgerechtenvanaf € 12,95
Vegetarische hoofdgerechtenvanaf € 11,25
Pizza'svanaf € 10,25
Nagerechtenvanaf € 4,25

Pino's Wereld eetcafé ligt centraal in de Tilburgse Spoorzone en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN TILBURG

In het centrum van Tilburg kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Tilburg, loopt u in enkele minuten naar de ingang van Pino's Wereld eetcafé. Aan de achterkant van station Tilburg zit Pino's Wereld eetcafé namelijk gevestigd aan de Stationsstraat 8.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Tilburg kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 013-777 777 7.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theaters Tilburg