Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Tilburg / Mo-jo Sushi & Grill Japanese Kitchen

Contact

Mo-jo Sushi & Grill Japanese Kitchen

Heuvelring 90
5038 CL Tilburg

Restaurant / Japans / € 26

Informatie

MOJO Tilburg is vooral gekenmerkt door de uitspraak "De beste Sushi van Tilburg". MOJO Tilburg onderscheidt zich door kwaliteit en creativiteit te leveren in een sfeervolle ambiance. Met het "All You Can Eat" concept dat het restaurant hanteert, heeft u de mogelijkheid om 2.5 uur te genieten van meer dan 100 gerechten uit de Japanse Keuken. Om bij te dragen aan de sfeer kunt u elke donderdag, vrijdag en zaterdagavond genieten van een van onze DJ's. Behalve genieten van onze gerechten in het restaurant, kunt u ook bestellen of afhalen.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 013-5359887 of zoek online naar Mo-jo Sushi & Grill Japanese Kitchen
OPENINGSTIJDEN
Zondag t/m Woensdag/td>lunch 12:00 - 17:00
Zondag t/m Woensdag/td>diner 17:00 - 23:00
Donderdag t/m Zaterdaglunch 12:00 - 17:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 26,00
BetalingContant, Pin, Visa en MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerJapans, Modern & Informeel

Mo-jo Sushi & Grill Japanese Kitchen is een van de vele restaurants in Tilburg.

Bij MOJO Tilburg heeft u de mogelijkheid om onbeperkt gerechtjes te bestellen uit de Japanse keuken. De sushi wordt elke dag vers voor u klaar gemaakt om zo de beste kwaliteit te garanderen. De krokante tempura en grillgerechten mogen zeker niet ontbreken. In combinatie met heerlijke wijnen en sake zal u kunnen genieten van een complete, gezellige avond. MOJO TIlburg streeft naar een zo'n hoog mogelijke kwaliteit op het gebied van eten, service en sfeer.

Prijzen Menu Mo-Jo
Lunchprijsvanaf € 19,95
Lunch Kinderprijsvanaf € 8,50
Dinerprijs-maandag t/m woensdag€ 24,50
Dinerprijs-donderdag t/m zondag€ 26,50
Ladiesnight (donderdagavond)€ 23,50
All you can eat€ 26,00
Mojo is een van de vele restaurants in Tilburg.

Mo-jo Sushi & Grill Japanese Kitchen ligt in het centrum van Tilburg en is goed bereikbaar met de auto en te voet. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN TILBURG

In het centrum van Tilburg kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Tilburg neemt u de Arriva Stadsbus 2 richting Goirle via CS/ ETZ. Vanaf bushalte Heuvelring loopt u in 2 minuten naar de ingang van Mo-jo Sushi & Grill Japanese Kitchen

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Tilburg kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 013-777 777 7.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theaters Tilburg