Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Tilburg / Het Wapen van Tilburg

Contact

Het Wapen van Tilburg

Spoorlaan 362
5038 CD Tilburg

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

In het gezellige Tilburg vindt u Het Wapen van Tilburg. Een restaurant met een knusse sfeervolle uitstraling. Op 400 meter van Natuurmuseum Brabant en in de buurt nog meerder bezienswaardigheden, kunt u dit goed combineren met een dagje weg. Genieten van een high tea of liever een high beer? Bij Het wapen van Tilburg zit u goed!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 013-5422692 of zoek online naar Het Wapen van Tilburg
Openingstijden Het Wapen van Tilburg
MaandagGesloten
Dinsdag t/m ZondagVanaf 11:00 uur geopend
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerRomantisch, Open, Plezierig & Informeel

Het wapen van Tilburg is een van de vele restaurants in Tilburg.

Alle gerechten bij Het wapen van Tilburg zijn huisgemaakt, zij werken met verse ingrediënten en producten. Zij bieden een prachtige kaart aan met topgerechten van soepen tot salades, van wijnen, broodjes, borrels tot een uitgebreid diner. Voor iedere gelegenheid wat wils. Genieten van een high tea of liever een high beer? Ook dat is mogelijk.

Menuprijzen Het Wapen van Diemen
3-gangen menuvanaf € 28,50
Maandmenuvanaf € 24,50
Lunchkaartvanaf € 4,95
Soepen en Saladesvanaf € 5,75
Voorgerechtvanaf € 8,95
Hoofdgerechtvanaf € 12,50
Nagerechtvanaf € 6,25

Het Wapen van Tilburg ligt in het centrum van Tilburg en is goed bereikbaar met de auto en te voet. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN TILBURG

Parkeren Spoorlaan Tegenover Het Wapen van Tilburg en verder aan de Spoorlaan kunt u betaald parkeren met een tarief van € 2,20 per uur. Aan de straat kant kunt u per parkeerticket maximaal 1 uur parkeren. Let op, u kunt enkel met kleingeld of met een parkeer app betalen. Schuintegenover Het Wapen van Tilburg, naast de Willem II Passage kunt u voor maximaal 4 uur parkeren met een tarief van € 2,20 per uur. U kunt hier enkel met kleingeld of met een parkeer app betalen.

parkeren in Tilburg

OPENBAAR VERVOER

Het Wapen van Tilburg ligt schuin tegenover Tilburg Centraal Station. Vanuit het station steekt u de Spoorlaan over en loopt u verder naar links over de Spoorlaan. Na ongeveer 100 meter vindt u aan de rechterkant Het Wapen van Tilburg.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Tilburg kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nlTAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het centraal station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxitilburg.eu Direct een taxi bellen: 013 777 777 7 (7x7)

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theaters Tilburg