Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Sneek / Venezia

Contact

Venezia

Wijde noorderhorne 15
8601 EB Sneek

Restaurant / Italiaans / € 20

Informatie

In het prachtige centrum van Sneek vindt u restaurant Venezia. Een Pizzeria in de sfeer van de “Venetiaanse gezelligheid”. “Da Nino”is sinds 1985 een familiebedrijf van vader op zoon. Het sfeervolle restaurant is de perfecte plek om even in gezelschap te genieten en bij te komen.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 0515-423214 of zoek online naar Venezia
OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m Zondag16:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, Italiaans, Sfeervol & Informeel

Venezia is een van de vele restaurants in Sneek.

Bij Venezia kunt u echt genieten van de traditionele Venetiaanse keuken, met gerechten die op de traditionele manier bereid worden in de keuken. Naast dat u de heerlijke gerechten kunt bestellen in het restaurant kunt u ze ook afhalen en er thuis van genieten. Kies een van de uitgebreide verse pizza’s en geniet in dit kleine stukje Venetië hier in Nederland. U kunt uw avond afsluiten met een van de heerlijke desserts of een goed kopje koffie.

Menu Prijzen Venezia
Pastavanaf € 9,75
Pizzavanaf €8,00
Zuppe€ 4,25
Pescevanaf € 14,00
Carne (vlees)vanaf € 17,25
Antipasti (voor)vanaf € 3,75
Kinderenvanaf € 3,50
Dessertsvanaf € 3,50

Venezia ligt in het centrum van Sneek en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN SNEEK www.centrumparkeren.nl/sneek

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Sneek brengen neemt u de Arriva Bus 90 richting Heerenveen via Sneek. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Prins Hendrikkade, Sneek. Vanaf de halte loopt u in 1 minuut naar de ingang van Venezia.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Sneek kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station Sneek. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: http://www.taxisneek.com Direct een taxi bellen: 06 52 421 321

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Sneek