Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Dods

Markt 37
6131 EL Sittard

Restaurant / Italiaans / € 20

Informatie

In het hart van Sittard op de markt vindt u Dods. Het restaurant dat u met Italiaanse sferen omarmt. Het eten, vriendelijke personeel en gezellige sfeer zorgen er voor dat u een geweldige avond beleeft.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag en Woensdag16:00 - 24:00
Donderdag10:00 - 24:00
Vrijdag t/m Zondag14:00 - 24:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €20,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Dods is een van de vele restaurants in Sittard.

De menukaart is voornamelijk op de Italiaanse keuken gebaseerd. Maar ook de wereldkeuken komt naar voren. Er zijn ook geregeld dag-suggesties die bij het seizoen passen. Zin in een vers gebakken pizza of een huisgemaakt pasta? Dan is dit een echt aanrader!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €2,50
Hoofdgerechtvanaf €7,50
Nagerechtvanaf €5,50

Dods ligt in het centrum van Sittard en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN SITTARD centrumparkeren.nl/sittard

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Sittard brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum. De halte waar u uit kunt stappen is; Stadhuis. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Restaurant Dods.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Sittard kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Sittard. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: omegataxi.nl Direct een taxi bellen: 046 2 600 600

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg De Domijnen