Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Dods

Markt 37
6131 EL Sittard

Restaurant / Italiaans / € 20

Informatie

In het hart van Sittard op de markt vindt u Dods. Het restaurant dat u met Italiaanse sferen omarmt. Het eten, vriendelijke personeel en gezellige sfeer zorgen er voor dat u een geweldige avond beleeft.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag en Woensdag16:00 - 24:00
Donderdag10:00 - 24:00
Vrijdag t/m Zondag14:00 - 24:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €20,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

De menukaart is voornamelijk op de Italiaanse keuken gebaseerd. Maar ook de wereldkeuken komt naar voren. Er zijn ook geregeld dag-suggesties die bij het seizoen passen. Zin in een vers gebakken pizza of een huisgemaakt pasta? Dan is dit een echt aanrader!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €2,50
Hoofdgerechtvanaf €7,50
Nagerechtvanaf €5,50

Dods ligt in het centrum van Sittard en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN SITTARD centrumparkeren.nl/sittard

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Sittard brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum. De halte waar u uit kunt stappen is; Stadhuis. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Restaurant Dods.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Sittard kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Sittard. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: omegataxi.nl Direct een taxi bellen: 046 2 600 600

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg De Domijnen