Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Vitesse

Strandweg 19
2586 JK Scheveningen

Restaurant / Frans / € 13

Informatie

Toen Grand Café Restaurant Vitesse begon in 1995 hadden ze nooit durven dromen dat het restaurant zou uitgroeien tot een van de grootste van Scheveningen. Dit bewijst dat hun filosofie, mensen snel en naar tevredenheid helpen, goed werkte! Vandaar de naam ‘Vitesse’, wat snelheid betekent. ‘Grand Café Restaurant Vitesse’ is makkelijk te vinden. Op de boulevard van Scheveningen onder het ‘Kurhaus’.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag08:00 - 0:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €13,00
BetalingPin, Chip, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Vitesse is een van de vele restaurants in Scheveningen.

Vitesse biedt een uitgebreide menukaart met verse gerechten. De gerechten zijn heerlijk en van goede kwaliteit. Er is voor ieder wat wils.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,50
Hoofdgerechtvanaf €11,75
Nagerechtvanaf €6,00

Grand Café Restaurant Vitesse ligt aan de boulevard in Scheveningen. Deze toeristische trekpleister zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een levendige sfeer. Vitesse bevindt zich onder het Kurhaus en is makkelijk te vinden.

PARKEREN IN DEN HAAG

BKS Parking Kurhaus is de parkeergarage van het beroemde Steigenberger Kurhaus Hotel. Het ligt in de directe nabijheid van het strand en het Sealife Centre. De garage heeft een capaciteit van 250 parkeerplekken. Volg P3 om bij de parkeer garage te komen.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Den Haag Centraal Station brengen de bussen en trams u in 20 minuten naar Scheveningen. De halte waar u uit kunt stappen is; Kurhaus. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Vitesse.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 555 5555.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

AFAS Circustheater

Zuiderstrand Theater