Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Scheveningen / Lemongrass

Contact

Lemongrass

Dr. Lelykade 24
2583 CM Scheveningen

Restaurant / Frans / € 18

Informatie

Lemongrass ligt in Scheveningen en hier kunt u gezellig dineren voordat u een avondje uit gaat. De sfeer is warm en open en het eten is heerlijk. Lemongrass werkt met dagverse producten, dus de keus is select. Ze kunnen voor ieder wat wils maken.Voor meer informatie kunt u terecht op hun eigen website. Ervaar het en geniet!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Lemongrass is een van de vele restaurants in Scheveningen.

De kok maakt speciaal voor theater bezoekers een 2 of 3 gangen menu. Ze zorgen dat u op tijd bent voor de voorstelling. Voor de menukaart kunt u kijken op de website.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €9,95
Hoofdgerechtvanaf €10,95
Nagerechtvanaf €5,95

Lemongrass ligt in Scheveningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

In het centrum van Scheveningen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Den Haag Centraal Station brengen de bussen en trams u in 20 minuten naar Scheveningen. De halte waar u uit kunt stappen is; Statenlaan. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Lemongrass.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 555 5555.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

AFAS Circustheater

Zuiderstrand Theater