Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Scheveningen / Brasserie Palace

Contact

Brasserie Palace

Gevers Deynootweg 990-31
2586 BW Scheveningen

Restaurant / Internationaal / € 22

Informatie

Brasserie Palace ligt aan zee in Scheveningen. U heeft hier een prachtig uitzicht. Af en toe is er live muziek en de sfeer is enorm gezellig. Het eten is heerlijk en ze serveren verse kreeft. U kunt hier de hele dag terecht, dus ook voor een borrel of een lekkere lunch en ontbijt!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag09:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €22,00
BetalingPin, creditcard en contant geld
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenLive muziek en Gratis Wifi
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Open

Brasserie Palace is een van de vele restaurants in Scheveningen.

Brasserie Palace staat voor (h)eerlijk eten voor een betaalbare prijs. Het personeel hoort vaak dat gasten terug komen vanwege de gezellige sfeer en de geboden kwaliteit, dit maakt iedereen glunderen!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,50
Hoofdgerechtvanaf €14,50
Nagerechtvanaf €6,00

Brasserie Palace ligt in Scheveningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DEN HAAG

Denhaag.com

OPENBAAR VERVOER Vanaf Den Haag Centraal Station brengen de bussen en trams u in 20 minuten naar Scheveningen. De halte waar u uit kunt stappen is; Kurhaus. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Brasserie Palace.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op de Gevers Deynootweg, enkele minuten lopen vanaf Brasserie Palace. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wilt bellen. Voor informatie en reserveren: taxicentraledenhaag.nl Direct een taxi bellen: 070 555 5555 (7X5)

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

AFAS Circustheater