Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Scheveningen / Bombay Palace

Contact

Bombay Palace

Geversdeynootstraat 16
2586 HT Scheveningen

Restaurant / Indiaas / € 18

Informatie

Bij Bombay Palace in Scheveningen doen ze er alles aan om u even het echte Indiase gevoel te geven. De gastvrijheid en gezellig sfeer zorgen er voor dat u een heerlijke avond heeft.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag17:00 - 24:00
Zaterdag en Zondag16:00 - 24:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

De Indiase keuken is rijkelijk gevarieerd. De ervaren koks bereiden alles op traditionele wijze. Het eten is van de hoogste kwaliteit. Kom snel een keer langs om te smullen!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,50
Hoofdgerechtvanaf €12,50
Nagerechtvanaf €4,50

Bombay Palace ligt in Scheveningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DEN HAAG

Denhaag.com

OPENBAAR VERVOER Vanaf Den Haag Centraal Station brengen de bussen en trams u in 20 minuten naar Scheveningen. De halte waar u uit kunt stappen is; Kurhaus. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Bombay Palace.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op de Gevers Deynootweg, enkele minuten lopen vanaf Bombay Palace. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wilt bellen. Voor informatie en reserveren: taxicentraledenhaag.nl Direct een taxi bellen: 070 555 5555 (7X5)

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

AFAS Circustheater

Zuiderstrand Theater