Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Big Bell

Strandweg 41
2586 JL Scheveningen

Restaurant / Internationaal / € 17

Informatie

Big Bell ligt naast het Kurhaus en aan het strand in Scheveningen. De ideale plek om een avondje uit te beginnen of af te sluiten. Elke avond is er live muziek en de sfeer is altijd gezellig. Het eten is van hoge kwaliteit en voor jong en oud geschikt. Dus zeker een keer langs gaan!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Donderdag09:00 - 01:00
Vrijdag09:00 - 02:00
Zaterdag09:00 - 03:00
Zondag09:00 - 01:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €17,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidLive muziek
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Big Bell is een van de vele restaurants in Scheveningen.

Big Bell heeft een gevarieerde menukaart. Ze hebben een speciaal 3 gangenmenu voor theaterbezoekers. U kunt er natuurlijk ook heerlijk a la carte dineren. Klik op de website voor de hele menukaart.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,95
Hoofdgerechtvanaf €11,00
Nagerechtvanaf €5,50

Restaurant Big Bell ligt in Scheveningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DEN HAAG

Denhaag.com

OPENBAAR VERVOER Vanaf Den Haag Centraal Station brengen de bussen en trams u in 20 minuten naar Scheveningen. De halte waar u uit kunt stappen is; Strandweg. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Big Bell.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op de Gevers Deynootweg, ongeveer 5 minuten lopen vanaf Big Bell. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wilt bellen. Voor informatie en reserveren: taxicentraledenhaag.nl Direct een taxi bellen: 070 555 5555 (7X5)

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

AFAS Circustheater

Zuiderstrand Theater