Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / 's-Hertogenbosch / Rhodos 's-Hertogenbosch

Contact

Rhodos 's-Hertogenbosch

Kerkstraat 87
5211 KE 's-Hertogenbosch

Restaurant / Grieks / € 22

Informatie

Onder de toren van de Sint Janskathedraal in 's-Hertogenbosch zit al 33 jaar het Griekse restaurant Rhodos. De sfeer is enorm gastvrij en als u binnen bent dan voelt het net alsof u even echt in Griekenland bent. Al jaren is dit een goedlopend restaurant, mede dankzij de sfeer, het heerlijke traditionele Griekse eten en de service. Hier wilt u zeker een keer lekker genieten en dineren.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag16:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €22,00
BetalingPin, Contant, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Gastvrij

Rhodos is een van de vele restaurants in 's-Hertogenbosch.

Een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Jong en oud kunnen hier kiezen uit diverse traditionele Griekse gerechten en grill specialiteiten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,20
Hoofdgerechtvanaf €16,50
Nagerechtvanaf €5,90

Rhodos ligt in het centrum van Den Bosch en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ‘S-HERTOGENBOSCH

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het Centraal Station brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum van Den Bosch. De halte waar u uit kunt stappen is: Zuidwal. Vanaf de bushalte loopt u in zes minuten naar Rhodos. Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Bosch kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 073 623 4848.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater aan de Parade

Theater Artemis

Verkadefabriek