Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Rotterdam / Rodeo Latin American Grill

Contact

Rodeo Latin American Grill

Otto Reuchlinweg 1002
3072 AP Rotterdam

Restaurant / Argentijns / € 21

Informatie

Bij Rodeo in Rotterdam voelt u zich meteen thuis: u komt terecht in een warme sfeer. Ze zijn gespecialiseerd in Latijns-Amerikaans eten. Het is een grill restaurant met de beste steaks, maar dat is niet alles. Ze hebben ook mooie visgerechten, diverse soorten tapas, fajitás en lekkere toetjes. Een veelzijdige kaart en voor ieder wat wils!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag12:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €21,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerOngedwongen & Warm

Rodeo Latin American Grill is een van de vele restaurants in Rotterdam.

Het kwaliteit van het vlees is bij Rodeo erg hoog. Het vlees komt uit Argentinië en is van runderen die dagelijks vrij rond wandelen over de weilanden. Dit zijn een van de beste Angus biefstukken van de wereld want ze worden alleen gevoed door natuurlijke producten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €2,95
Hoofdgerechtvanaf €12,95
Nagerechtvanaf €5,95

Restaurant Rodeo ligt in Rotterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN ROTTERDAM

In het centrum van Rotterdam kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Rotterdam Centraal Station brengt de metro u in vijf minuten naar Rodeo. De halte waar u uit kunt stappen is; Wilhelminaplein. Vanaf de halte loopt u binnen tien minuten naar de ingang van restaurant Rodeo.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Rotterdam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 010-462 6060.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Oude Luxor Theater Rotterdam

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Theater Zuidplein

Theater Rotterdam Schouwburg