Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Rotterdam / Deli Bird

Contact

Deli Bird

Delistraat 44A
3072 ZL Rotterdam

Restaurant / Thais / € 25

Informatie

Vroeger liepen de zeelui, schuinsmarcheerders en kroegtijgers in Katendrecht rond voor zowle lichamelijke als geestelijke verzorging. Tegenwoordig is Katendrecht een hippe plek met een groot culinair en cultureel aanbod. Het kloppende hart is ongetwijfeld Deli Bird. In een sfeervol gerenoveerd pand is het echte Thaise gevoel, met name uit Bangkok, geprobeerd te creëren.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag17:00 - 21:30
Woensdag17:00 - 21:30
Donderdag17:00 - 21:30
Vrijdag17:00 - 21:30
Zaterdag17:00 - 21:30
Zondag17:00 - 21:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerTrendy & Informeel

De menukaart van Deli Bird bevat de lekkerste gerechten uit de Thaise keuken en heeft veel verschillende soorten gerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soepen, salades, wokgerechten of curry's. Ook voor de liefhebbers van de vegetarische keuken zijn er veel keuzemogelijkheden. Goed om te weten; alle gerechten worden bereid zonder de toevoeging van ve-tsin.

PRIJZEN MENU
Soepenvanaf € 4,50
Voorgerechtenvanaf € 4,80
Saladesvanaf € 9,75
Wokgerechtenvanaf € 9,75
Curry/Kokosgerechtenvanaf € 11,75
Noedelgerechtenvanaf € 10,25
Rijstgerechtenvanaf € 9,25
Bijgerechtenvanaf € 1,50
Nagerechtenvanaf € 6,50

Restaurant Deli Bird ligt gelegen in Rotterdam Katendrecht.

PARKEREN IN ROTTERDAM

Op Rotterdam Katendrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Rotterdam Centraal Station gaat u met de metro naar 'metrostation Rijnhaven'. Bij dit metrostation stapt u over op de bus. Zorg ervoor dat u een bus neemt die stopt bij 'bushalte Lombokstraat, Rotterdam'. Vanaf deze halte loopt u binnen 2 minuten naar de ingang van restaurant Deli Bird op de Delistraat 44A.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Rotterdam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 010-462 6060.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Oude Luxor Theater Rotterdam

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Theater Zuidplein

Theater Rotterdam Schouwburg