Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Rijswijk / De Pannenkoeken Club

Contact

De Pannenkoeken Club

Willemstraat 5
2282 CB Rijswijk

Restaurant / Pannenkoeken / € 15

Informatie

De Pannenkoeken Club is een sfeervol restaurant waar kwaliteit en aandacht voor de gasten voorop staat. De Pannenkoeken Club vindt het fijn om u in het gezellige en sfeervolle restaurant te mogen ontvangen. Hier is elke dag een feestje; oftewel een pannenkoek in De Pannenkoeken Club maakt van iedere doorsnee dag een feestdag. Iedereen is van harte welkom, graag tot snel!

Voor groepen vanaf 12 personen bestaat ook de mogelijkheid om buiten de aangegeven openingstijden te reserveren. Reserveren minimaal 3 dagen van tevoren.

OPENINGSTIJDEN
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag16:00 - 21:00
Donderdag16:00 - 21:00
Vrijdag16:00 - 21:00
Zaterdag12:00 - 21:00
Zondag12:00 - 21:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 15,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Naast de bekende pannenkoeken- en poffertjes belegcombinaties, bevat de menukaart ook meerdere exclusieve verrassingen en bakken de koks pannenkoeken met combinaties van de ingrediënten die u wenst. Vanzelfsprekend zijn er ook speciale pannenkoeken voor de kleine gasten. Wat dacht u van de enige, echte Unicorn pannenkoek of de mogelijkheid om de pannenkoeken zelf te versieren? Heeft u andere speciale wensen zoals lactosevrij, ei-vrij, glutenarm e.d. dan kunt u dit bij het reserveren kenbaar maken, dan zorg De Pannenkoeken Club dat het beslag klaarstaat.

PRIJZEN MENU
Hartige Flipflappersvanaf € 6,75
Zoete Flipflappersvanaf € 7,50
Dubbelklappersvanaf € 9,35
Uitsmijter pannenkoekvanaf € 9,00
Uitdagertjesvanaf € 8,25
Boerenomeletpannenkoekvanaf € 9,65
Tosti'svanaf € 2,85
Poffertjesvanaf € 4,25
Kinderpannenkoekvanaf € 5,75
Nakomertjesvanaf € 1,60

De Pannenkoekenclub ligt in Rijswijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN RIJSWIJK

In het centrum van Rijswijk kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

De Pannenkoeken Club is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf station Delft pakt u tram 1 richting Scheveningen Noord. U stapt uit bij 'tramhalte Herenstraat, Rijswijk, Zuid-Holland'. Vanaf deze halte loopt u binnen 1 minuut naar de ingang van De Pannenkoeken Club op de Willemstraat 5.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Rijswijk kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 303 0000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Rijswijkse Schouwburg