Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Purmerend / Eetcafé Jo & Co

Contact

Eetcafé Jo & Co

Koemarkt 41-43
1441 DB Purmerend

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

Wij zijn op dinsdag, vrijdag en zaterdag geopend voor een lekker kopje koffie met appeltaart, een smakelijke lunch of middagsnack en 7 dagen per week geopend voor het diner. Tevens hebben wij een uitgebreide wijn- en bierkaart en een eigen Jo & Co cocktail.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondagvanaf 17:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €35,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Eetcafé Jo & Co is een van de vele restaurants in Purmerend.

Denk aan heerlijke malse lams-procureur, gekonfijte parelhoen, gebakken zalmfilet, varkensmedaillons, een visstoofpotje, onze welbekende spare-ribs, carpaccio of voor wie niet kan kiezen een heerlijke proeverij met diverse lekkernijen.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,75
Hoofdgerechtvanaf €14,75
Nagerechtvanaf €5,50

Eetcafé Jo & Co ligt in het centrum van Purmerend en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN PUREMEREND www.centrumparkeren.nl/purmerend

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Purmerend brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Purmerend. De halte waar u uit kunt stappen is; Gedempte Where. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Eetcafé Jo & Co. Vanaf Station Purmerend bent u te voet in ongeveer 9 minuten bij uw bestemming!Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Purmerend kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station Purmerend. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxicentralepurmerend.nl/ Direct een taxi bellen: 0299 844 444

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater de Purmaryn

De Verbeelding