Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Oss / Tanuki

Contact

Tanuki

heuvel 22e
5341 CW Oss

Restaurant / Japans / € 30

Informatie

Aziatisch A La Carte(n) - één gerecht per gang - onbeperkt bestellen en genieten - géén tijdslimiet! Restaurant Tanuki heeft verschillende ruimtes die authentiek en modern zijn ingericht, waar u heerlijk kunt eten en drinken in een 'ongedwongen' sfeer. Bij ons kunt u optimaal genieten van de Aziatische cuisine uit vele Aziatische streken. Wij streven altijd naar een juiste combinatie van verse ingrediënten om de meest verfijnde gerechten te componeren. Zo geniet u de hele avond voor een vaste prijs van alle culinaire gerechten op de menukaart en u bepaalt zelf in welke volgorde u de gerechten bestelt.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 0412-6910370 of zoek online naar Tanuki
Openingstijden Tanuki
Dinsdag t/m Donderdag16:00 - 22:00
Vrijdag16:00 - 23:00
Zaterdag en Zondag12:00 - 15:30 / 16:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
MenuprijsGemiddeld € 30,00
BetalingContant, Pin, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
SfeerOpen, Vriendelijk & Informeel

Tanuki is een van de vele restaurants in Oss.

De chef-kok en zijn team kunnen direct inspelen op uw persoonlijke wensen. Voor een bijzonder schouwspel kunt u aanschuiven bij een van de bakplaten of kunt u kiezen voor een tafel in de Teppanyaki lounge, zo kunt u de bijzondere culinaire kookkunsten op een korte afstand ervaren. In de lounge heeft u wat meer privacy, maar heeft u toch zicht op de bakplaat. U kunt hier kiezen om gebruik te maken van de Teppanyaki- of sushikaart. Alles wordt à la minute bereid, tevens zijn de gerechten bereid met verse producten en ingrediënten.

Menu Tanuki
Sushi & Sashimivanaf € 1,60
Menu Sentakuvanaf € 30,50
Menu Taste of Tanuki€ 68,00 per couvert
Voorgerechtvanaf €4,00
Finger Foodsvanaf €4,50
Kushiyaki Grillvanaf € 4,50
Teppanyaki Hoofdgerechten Vleesvanaf € 13,00
Teppanyaki Hoofdgerechten Visvanaf € 13,50
Bijgerechtenvanaf € 3,00
Dessertvanaf € 7,50

Tanuki ligt in het centrum van Oss en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN OSS

In het centrum van Oss kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Oss brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Oss. De halte waar u uit kunt stappen; Walstraat. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Tanuki.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Oss kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0412 48 44 15.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater De Lievekamp