Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Oss / Mister Nelson

Contact

Mister Nelson

Nelson Mandelaboulevard 22
5342 CZ Oss

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Bij Mister Neslon zijn ze dol op de Big Green Egg. Dit is een robuuste groene barbecue. Stevige stukken vlees en vis worden hier lekker op gebrand in de grote open keuken in het midden van het restaurant. Het geeft een unieke sfeer en een heerlijke smaak! Ook als vegetariër kunt u hier prima terecht, ze hebben een gerookte vegetarische verrassing voor u!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zaterdag12:00 - 22:00
Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €20,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

U kunt onder andere genieten van een lekkere lunch of een heerlijk uitgebreid diner. Ze hebben onbeperkt spareribs voor een vaste prijs doordeweeks. Natuurlijk hebben ze ook een lekkere a la carte menukaart. Dus er is voor ieder wat wils!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,95
Hoofdgerechtvanaf €15,95
Nagerechtvanaf €6,00

Mister Nelson ligt naast het stadion van Oss en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN OSS www.centrumparkeren.nl/oss

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Oss brengen de bussen u in een paar minuten naar het Mister Nelson. De halte waar u uit kunt stappen is; Titus Brandsmalaan. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Mister Nelson.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Oss kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxicentraleoss Direct een taxi bellen: 0412 48 44 15

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater De Lievekamp