Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Oss / Da Antonio

Contact

Da Antonio

Heuvel 22 B
5341 CW Oss

Restaurant / Italiaans / € 35

Informatie

Al jaren is Da Antonio in Oss een plek om te genieten van heerlijke diverse Italiaanse gerechten. Da Antonio straalt echte Italiaanse gezelligheid uit. Een klein stukje Italië, midden in Oss. Da Antonio is niet alleen heel gastvrij, maar ook geheel kindvriendelijk.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 041-2655072 of zoek online naar Da Antonio
Openingstijden Da Antonio
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag16:30 - 22:30
PRIJS & BETALING
MenuprijsGemiddeld € 35,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
SfeerInformeel, Romantisch, Authentiek & Italiaans

Da Antonio is een van de vele restaurants in Oss.

Bij Da Antonio kunt u genieten van de lekkerste pizza’s, vers en handgemaakt van deeg tot topping. Traditionele pizza’s, vegetarische pizza’s en nog veel meer soorten gerechten en pizza’s. Tevens biedt Da Antonio een ruime keuze uit traditionele pasta’s. Van klassieke pasta’s tot originele pastagerechten. Naast de pasta’s worden de overheerlijke visgerechten door de chef-kok met zorg samengesteld en bereid wat de liefhebbers zeker gaat bevallen. Alle gerechten worden bereid met dagverse producten en ingrediënten.

Menu Da Antonio
Koude voorgerechtvanaf € 5,50
Warme voorgerechtvanaf € 5,00
Deeggerechtenvanaf € 9,00
Pizza'svanaf € 7,00
Vleesgerechtenvanaf € 18,50
Visgerechtenvanaf € 18,50

Da Antonio ligt in het centrum van Oss en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN OSS

In het centrum van Oss kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Oss brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Oss. U neemt dat buurtbus 294 richting Ravenstein Station. De halte waar u uit kunt stappen; Walstraat. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Da Antonio.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Oss kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0412 48 44 15.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater De Lievekamp