Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Oldenzaal / Maison Culinaire

Contact

Maison Culinaire

Kerkstraat 18
7571 EE Oldenzaal

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Oldenzaal heeft een rijke historie en dit pand draagt daar zeker aan bij! Ons restaurant Maison Culinaire is gesitueerd in een van de oudste panden van Oldenzaal, aan de Kerkstraat 18, naast de Plechelmus basiliek. Het vermoeden bestaat dat het gebouw in 980 reeds gebouwd is. Door een archiefbrand in 1492 is dit echter niet meer te achterhalen. Het historische gebouw heeft door de jaren heen al meerdere bestemmingen gehad: stadhuis, rechtbank, gevangenis en restaurant. Stille getuigen zijn de nog altijd aanwezige gevangenisdeuren midden in het pand.

OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijs3-gangen verrassings menu €29,95
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Maison Culinaire is een van de vele restaurants in Oldenzaal.

Chef kok Dominic Mählmann is de exploitant van het restaurant. Maison Culinaire is na de officiële opening op 25 mei 2016 officieel in bedrijf. Kom culinair genieten van onze ambachtelijk bereide gerechten in ons sfeervolle restaurant en proef tegelijkertijd de sfeer van weleer!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €8,95
Hoofdgerechtvanaf €18,50
Nagerechtvanaf €5,95

Maison Culinaire ligt in het centrum van Oldenzaal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN OLDENZAAL oldenzaal.nl/parkerenOPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Oldenzaal brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Oldenzaal, maar u kunt ook lopen vanaf het station. Vanaf het station loopt u in slechts tien minuten naar Maison Culinaire. Gaat u toch met de bus dan is de halte waar u uit kunt stappen; Molkenboer. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Maison Culinaire. Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Oldenzaal kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op het station. U kunt op de terugweg ook vragen of het restaurant voor u een taxi te wilt bellen.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadstheater De Bond