Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Mira

Arksteestraat 9
6511 MX Nijmegen

Restaurant / Turks / € 30

Informatie

Midden in het centrum van Nijmegen is het prachtige restaurant Mira gesitueerd. Mira is een eigentijds Turks Restaurant waarbij u in een warme en gastvrije ambiance kunt genieten van heerlijk authentieke gerechten. Het theater ligt op steenworp afstand van restaurant Mira en is daardoor de perfecte uitvalsbasis voorafgaand aan uw theaterbezoek!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGeopend vanaf 17:00 uur
WoensdagGeopend vanaf 17:00 uur
DonderdagGeopend vanaf 17:00 uur
VrijdagGeopend vanaf 17:00 uur
ZaterdagGeopend vanaf 17:00 uur
ZondagGeopend vanaf 17:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Bij restaurant Mira kunt u terecht voor de heerlijke smaken van de Turkse keuken en voor de hartelijke service. De menukaart is zeer divers waardoor zowel de liefhebbers van vlees en vis als de vegetariërs voldoende keuzemogelijkheden hebben. Bij het bereiden van de gerechten wordt veelal gebruik gemaakt van verse en seizoensproducten.

PRIJZEN MENU
Mezzes€ 5,00
Voorgerechtenvanaf € 5,00
Grillvanaf € 15,00
Hoofdgerechtenvanaf € 15,00
Kinderen€ 10,00
Dessertsvanaf € 6,00

Restaurant Mira ligt in het centrum van Nijmegen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN NIJMEGEN

In het centrum van Nijmegen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Nijmegen brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Nijmegen, maar u kunt ook lopen vanaf het station. Vanaf station Nijmegen loopt u in 10 minuten naar de ingang van restaurant Mira. Gaat u toch met de bus dan is de halte waar u uit kunt stappen; 'Bushalte Smetiusstraat, Nijmegen'. Vanaf de halte loopt u in 3 minuten naar de ingang van restaurant Mira op de Arksteestraat 9.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Nijmegen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 024 366 00 44.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadsschouwburg Nijmegen

De Vereeniging

Lindenberg