Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Nijmegen / GRUT eten & drinken

Contact

GRUT eten & drinken

Berg en Dalseweg 236
6522 CE Nijmegen

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

GRUT eten & drinken is een gezellig restaurant in het prachtige Nijmegen. In een huiselijke sfeer kunt u genieten van heerlijke gerechten en mooie wijnen. Er wordt Frans en Italiaans gekookt met een flinke knipoog richting het Oosten. Graag tot snel!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag17:00 - 00:00
Donderdag17:00 - 00:00
Vrijdag17:00 - 00:00
Zaterdag17:00 - 00:00
Zondag17:00 - 00:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Vis & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerHuiselijk & Informeel

De menukaart van GRUT eten & drinken wisselt dagelijks. Het is daardoor niet mogelijk om de menukaart hieronder te vermelden. De Hoofdgerechten bestaan uit 2 vlees, 1 vis en 2 vegetarische gerechten. Als dessert kunt u kiezen voor een kaasbordje of 3 andere desserts. Alles wordt zelf en vers gemaakt voor u!

De leveranciers van GRUT eten & drinken zijn Lindenhoff en Nic to Meat voor de groenten en het vlees. De vis is afkomstig van Schmidt zeevis Rotterdam.

Dieetwensen zoals bijvoorbeeld allergieën en/of intoleranties kunt u uiteraard kenbaar maken. Hier proberen ze bij GRUT eten & drinken altijd rekening mee te houden!

GRUT eten & drinken ligt in Nijmegen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN NIJMEGEN

In de directe omgeving van GRUT eten & drinken kunt u gratis parkeren. In het centrum van Nijmegen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Nijmegen brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Nijmegen, maar u kunt ook lopen vanaf het station. Vanaf station Nijmegen kunt u met de bus naar GRUT eten & drinken. De halte waar u uit kunt stappen is; 'Bushalte Broerweg, Nijmegen'. Vanaf de halte loopt u in 2 minuten naar de ingang van GRUT eten & drinken op de Berg en Dalseweg 236.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Nijmegen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 024 366 00 44.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadsschouwburg Nijmegen

De Vereeniging

Lindenberg