Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Nieuwegein / Minos Pallas

Contact

Minos Pallas

Handelskade 83-85
3434 BE Nieuwegein

Restaurant / Grieks / € 18

Informatie

Bij Minos Pallas in Nieuwegein waant u zich even in het Paleis van koning Minos. De oudste zoon van de Griekse oppergod Zeus. In dit warme sfeervolle restaurant maken ze heerlijke traditionele Griekse gerechten. U zult hier een culinaire ontdekkingsreis maken.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag16:00 - 21:30
Zaterdag en Zondag16:00 - 21:30
PRIJS & BETALING
Menuprijs3-gangenmenu: €17,50
BetalingContant en Pin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Minos Pallas is een van de vele restaurants in Nieuwegein.

Een uitgebreide menukaart met hoge kwaliteit en heerlijke Griekse gerechten. Driegangenmenu voor slechts €17,50, een echte aanrader!

Minos Pallas ligt in het centrum van Nieuwegein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN NIEUWEGEIN www.nieuwegein.nl/auto-parkeren/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Utrecht brengen de bussen en trams u naar het centrum van Nieuwegein. De halte waar u uit kunt stappen is; Wiersdijk. Vanaf de halte loopt u in zes minuten naar de ingang van Minos Pallas.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Nieuwegein kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij stadscentrum. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxinieuwegein.nl/ Direct een taxi bellen: 030 636 52 20

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

DE KOM