Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Maastricht / Ouzeri Omega

Contact

Ouzeri Omega

Sint Pieterskade 6
6211 JV Maastricht

Restaurant / Grieks / € 21

Informatie

Ouzeri Omega is een Grieks meze-tapas bar dat prachtig ligt aan het stadspark van Maastricht. De bediening werkt hard om er voor u een gezellige en onvergetelijke avond van te maken. Het eten is Grieks en heerlijk. Ook de inrichting geeft u een sfeervol gevoel. Het is zeker een aanrader voor een echte Griekenland liefhebber.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Donderdag16:00 - 23:30
Vrijdag t/m Zondag12:00 - 23:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €21,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Ouzeri Omega is een van de vele restaurants in Maastricht.

Ouzeri Omega is een Grieks restaurant met een nieuw concept. Men kan er allerlei kleine gerechtjes bestellen, 'mezedes'. Een soort Griekse tapas dus. Hierdoor kunt u uren gezellig tafelen en er is zeer veel keus, want ze hebben een gevarieerde kaart. Voor een gezellige en sfeervolle avond bent u hier aan het juiste adres.

PRIJZEN MENU
Mezedes koudvanaf €1,00
Mezedes warmvanaf €4,00
Nagerechtvanaf €4,00

Ouzeri Omega ligt in het centrum van Maastricht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN MAASTRICHT parkeren-maastricht.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Maastricht brengen de bussen u binnen 5 minuten naar het centrum van Maastricht. De halte waar u uit kunt stappen is; Sint Pieterskade. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Ouzeri Omega.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Maastricht kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxiservicemaastricht.nl Direct een taxi bellen: 043 260 66 66

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater aan het Vrijthof

Toneelacademie Maastricht