Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Maastricht / Ouzeri Omega

Contact

Ouzeri Omega

Sint Pieterskade 6
6211 JV Maastricht

Restaurant / Grieks / € 21

Informatie

Ouzeri Omega is een Grieks meze-tapas bar dat prachtig ligt aan het stadspark van Maastricht. De bediening werkt hard om er voor u een gezellige en onvergetelijke avond van te maken. Het eten is Grieks en heerlijk. Ook de inrichting geeft u een sfeervol gevoel. Het is zeker een aanrader voor een echte Griekenland liefhebber.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Donderdag16:00 - 23:30
Vrijdag t/m Zondag12:00 - 23:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €21,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Ouzeri Omega is een Grieks restaurant met een nieuw concept. Men kan er allerlei kleine gerechtjes bestellen, 'mezedes'. Een soort Griekse tapas dus. Hierdoor kunt u uren gezellig tafelen en er is zeer veel keus, want ze hebben een gevarieerde kaart. Voor een gezellige en sfeervolle avond bent u hier aan het juiste adres.

PRIJZEN MENU
Mezedes koudvanaf €1,00
Mezedes warmvanaf €4,00
Nagerechtvanaf €4,00

Ouzeri Omega ligt in het centrum van Maastricht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN MAASTRICHT parkeren-maastricht.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Maastricht brengen de bussen u binnen 5 minuten naar het centrum van Maastricht. De halte waar u uit kunt stappen is; Sint Pieterskade. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Ouzeri Omega.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Maastricht kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxiservicemaastricht.nl Direct een taxi bellen: 043 260 66 66

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater aan het Vrijthof

Toneelacademie Maastricht